Infectiepreventie in food

Continue innovatie betreffende infectiepreventie in de voedselverwerkende industrie is en blijft een cruciale peiler voor elke instantie die er in actief is. Denken we hierbij ondermeer aan vlees-, vis- & zuivel verwerkende bedrijven, industriële bakkerijen maar net zo goed aan grootkeukens, de verwerking van bereide maaltijden als het transport ervan.

Het doel is steeds om, d.m.v. een doorgedreven preventie, een veilige omgeving te creëren, zonder risico op cross contaminatie en infecties. Of het nu gaat om E. coli, Listeria of Salmonella: onze technologieën bieden niet alleen preventief maar ook curatief een oplossing.

Het desinfectieproces wordt gevormd door een uitgebalanceerde combinatie van procedures en automatische toepassingen. Hierbij worden alle oppervlakken meegenomen, ook deze die handmatig niet of moeilijk bereikbaar zijn. Welke technologie voor u het meest relevant is en hoe deze bij u dient te worden ingezet wordt steeds in overleg uitgeschreven. Medtradex staat tevens garant voor een degelijke opleiding van de eindgebruiker en ondersteuning bij de implementatie van de technologie met de daarbij horende procedures.


Manuele desinfectie alomtegenwoordig

Vandaag zien we dat veel procedures inzake hygiëne nog op manuele basis plaatsvinden en bijgevolg geconfronteerd worden met belangrijke nadelen.

Kent u de 7 cruciale beperkingen?

Doe de test: download het GRATIS E-Book.


Ontdek het Nocotech® Concept

Voorkom de uitgroei van micro-organismen (bacteriën, virussen, schimmels en sporen) binnen de voedselverwerkende industrie door het respecteren van strikte dagelijkse reinigings- en ontsmettingsprocedures:

Lees meer


Je gekozen filters:

COVID-19 (SARS-CoV-2) Alle filters verwijderen
Nocolyse Mint

Nocolyse Mint

Nocospray 2

Nocospray 2

Nocomax Easy

Nocomax Easy

Nocolyse Food

Nocolyse Food

Onze Merken