• darkblurbg
    VK 401 doorstaat glansrijk test
  • darkblurbg
    SUPER S.HO.W.®
LinkedIn

Continue innovatie betreffende infectiepreventie in de gezondheidssector is en blijft een cruciale peiler voor elke instantie die er in actief is. Denken we hierbij ondermeer aan ziekenhuizen, rust -en verzorgingstehuizen, privéklinieken maar net zo goed aan ambulances, mobiele operatiekwartieren en laboratoria.

Het doel is steeds om, d.m.v. een doorgedreven preventie, een veilige omgeving te creëren, zonder risico op infecties en cross contaminatie. Of het nu gaat om MRSA, CPE, C. diff., VRE of het Norovirus: onze technologieën bieden niet alleen preventief maar ook curatief een oplossing.

Het desinfectieproces wordt gevormd door een uitgebalanceerde combinatie van handmatige en automatische toepassingen. Dit voor zowel oppervlakken, handen als water- en luchtbehandelingen.

LinkedIn

Continue innovatie betreffende instrument reprocessing in de gezondheidssector is en blijft een cruciale peiler voor elke instantie die er in actief is. Denken we hierbij ondermeer aan ziekenhuizen en privéklinieken met plastische, dentale en oftalmologische toepassingen maar net zo goed met toepassingen in de dierengeneeskunde.

Het doel is steeds om d.m.v. doorgedreven technologieën en procedures schone en steriele instrumenten af te leveren die de veiligheid borgen naar de patiënt toe. Keer op keer met het bekomen van hetzelfde meetbare resultaat als drijfveer en tevens norm.

De reden waarom Medtradex er als organisatie voor pleit om handmatige processen zo veel mogelijk te vervangen door gevalideerde, automatische systemen. De differentiatie hier ligt voornamelijk bij de reprocessing van uiterst complexe en holle instrumenten.

Distal Tip Soaker

Distal Tip Soaker

Medisafe International
Duck Bag

Duck Bag

Medisafe International
PCF Pro

PCF Pro

Medisafe International
deconex 34 GR

deconex 34 GR

Borer Chemie
deconex PROZYME ALKA

deconex PROZYME ALKA

Borer Chemie
Scope-Check

Scope-Check

Medisafe International

Onze Merken

Blijf op de hoogte