Leasing

Investeren in desinfectie?

Medtradex® is als één van de enige bedrijven in de Benelux gespecialiseerd in gecertificeerde desinfectie op ziekenhuisniveau om kruisbesmetting tegen te gaan. Volledig contactloos, geautomatiseerd en veilig voor mens en milieu zorgen we voor een contaminatievrije omgeving door reiniging en desinfectie van lucht én oppervlakken.

 

logo

Partnership met LeaseLine

Financieel is het niet altijd de leukste tijd voor nieuwe investeringen...

Met LeaseLine durven we te stellen een onderbouwde en professionele oplossing gevonden te hebben voor ondernemend België. Samen hebben we een partnership uitgewerkt om u als ondernemer snel, veilig en kostenefficiënt te kunnen laten ondernemen.

Mogelijk kan ons partnership met LeaseLine -met specifieke lease oplossingen- iets betekenen voor u. In deze uitdagende tijd beschikt dit bedrijf meer dan andere leasepartners immers over de mogelijkheid om flexibiliteit, snelheid én fiscale kennis ten volle in te zetten voor uw onderneming. Hun expertise zorgt ervoor dat uw belangrijke investering ook vandaag de dag financieel haalbaar is voor uw bedrijf.

LeaseLine en Medtradex® willen graag elke ondernemer optimaal ontzorgen, zodat u zich opnieuw kunt richten op datgene waar u blij van wordt: met passie en succes ondernemen!


Lease vormen

Benieuwd naar de verschillende oplossingen inzake leasing? Klik hier alvast voor een overzicht.


Meer info of vragen?

LeaseLine én Medtradex® beantwoorden met veel plezier al uw vragen!


www.leaseline.be